Παράδοση και πληρωμή

Πώς να παραγγείλετε;

1. Μέσω της ιστοσελίδας - για να παραγγείλετε μέσω της ιστοσελίδας πρέπει να κάνετε κλικ στο προϊόν που θέλετε, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί «Αγοράστε». Θα σας μεταφέρει σε μια σελίδα όπου πρέπει να γράψετε δεδομένα. Ονόματα, τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου. Μόλις έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία, πατήστε το κουμπί «Παραγγελία τώρα» και η παραγγελία σας είναι έτοιμη!

2. Μέσω τηλεφώνου - για να παραγγείλετε μέσω τηλεφώνου, επιλέξτε τα προϊόντα που θέλετε και καλέσετε (χωρίς αύξηση της τηλεφωνικής τιμολόγιο).

Πώς γίνεται η παράδοση;

Μόλις έχετε μια παραγγελία, φορέας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά για την επιβεβαίωση και στη συνέχεια η παραγγελία σας τοποθετείται σε διακριτική συσκευασία και αποστέλλονται με κούριερ στη διεύθυνση σας ή στο γραφείο της εταιρείας ταχυμεταφορών- ΕΛΤΑ. Εγγυόμαστε την πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής!

Τύποι της παράδοσης:

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ (από όλους τους χώρους) - εκτελούνται μέσα σε 3-4 εργάσιμες ημέρες μετά από την επιβεβαίωση μέσω τηλεφώνου από το φορέα μας. Για να αποκτήσετε δωρεάν ποσό αποστολής η παραγγελία σας θα πρέπει να είναι άνω των 50 ευρώ.

STANDARD (από όλους τους χώρους) - εκτελούνται μέσα σε 3-4 εργάσιμες ημέρες μετά από την επιβεβαίωση μέσω τηλεφώνου από το φορέα μας.

Παραγγελίες για την κανονική προβολή θα γίνονται δεκτές μέχρι 4μ.μ. Οι παραγγελίες διαβιβάζονται στην κούριερ αφού επιβεβαιωθεί από το χειριστή μας στο τηλέφωνο. Η τιμή της παράδοσης είναι 7.99 ευρώ.

Πώς γίνεται η πληρωμή;

Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή. Μόλις πάρετε το δέμα σας πληρώνετε στην κούριερ το οφειλόμενο ποσό σας.